top of page
VB-trustedvoice-logo-circle.png

Voice-Over

Een inleescel heeft voor Mark al lang geen geheimen meer: reportage, bedrijfsfilm, documentaire, human interest, audioguide, dubbing, audioboeken, animatie ...

Je kan zijn stem dan ook horen op verschillende tv- en radiostations zoals Vitaya, één, VTM, 2Be,  ATV, Radio 1, StuBru, Radio 2, Klara ... Mark was netstem van Vitaliteit, Vitaya en Klara.  Vanaf 2016 gaat hij ook voor CANVAS en één  aan de slag als één van de  stemmen voor documentaires. Vanaf 2021 leest hij ook audioboeken in als WPP-stem (Wim Pel Producties) voor o.a. Storytel.com 

 

Snel een professionele stem nodig voor je website, bedrijfsfilm, telefooncentrale, audioguide, e-learning video, reclameboodschap ...? Vanuit z'n eigen studio kan dat doorgaans binnen de 24 uur geleverd worden. 

Mark werkt met Nuendo en Cubase Pro van Steinberg, iMac, Microfoons: Neumann TLM102, TLM 103, Sennheiser MKH146, Sure SM57, Focusrite ISA Two pre-amps en monitors van Yamaha en Genelec.

Voor beeldmateriaal / audio kijk je best op de facebookpagina: https://www.facebook.com/VOMarkHeyninck/ of klik op het logo.

  • Facebook Social Icon
Luister
Commercieel - Mark VO
00:0000:00
Corporate - Mark VO
00:0000:00
bottom of page